Kredit za nezaposlene

 

Karlo
 Karlo
(@Karlo)
Gost
Član: prije 2 godine
Objave: 36
Topic starter  

Svima se može dogoditi da ga stisnu životni problemi koji se mogu riješiti vrlo lako – novcem. No, nisu svi te sreće da ga imaju ili da ga mogu dobiti kreditom. Neki nisu kreditno sposobni, nemaju stalno zaposlenje, nemaju vremena čekati da banka ispiše svu papirologiju ili se jednostavno ne želi njima obvezati. Ja nudim kredit za nezaposlene svima koji se pronalaze u ovim primjerima ili im jednostavno fali novca.

Ovaj oglas posebno se odnosi na kredit za nezaposlene. Kredit za nezaposlene je opcija koju nude rijetki, a i među njima ja sam najiskusniji i najsigurniji izbor. Riješite svoje financijske probleme javljanjem na ovaj oglas. Banke ne žele imati posla s nezaposlenima jer im predstavljaju nesigurnost u poslovanju, ali upravo takvi ljudi su moja specijalnost. Spreman sam ponuditi im drugu šansu, mnogi su pokrenuli uspješne poslove i nove karijere uz moj kredit za nezaposlene.

Za svakog čovjeka s kojim se može dogovoriti nudim kredit za nezaposlene – DISKRETNO, JEDNOSTAVNO, BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA i BEZ ČEKANJA. Donesite vrlo laganu odluku i prepustite se iskusnim ljudima i postanite jedan od tisuća njihovih zadovoljnih korisnika. Uvjerite se da banka nije uvijek najbolje rješenje, nekad je ipak bolje krenuti putem privatnih pozajmica, a upravo ja nudim najpovoljniji kredit za nezaposlene.


Citiraj
Katarina
 Katarina
(@Katarina)
Gost
Član: prije 2 godine
Objave: 1
 

Da li mogu dobiti kredit ako sam iz Srbije?


OdgovoriCitiraj
Goran
 Goran
(@Goran)
Gost
Član: prije 6 mjeseci
Objave: 86
 

Privatna pozajmica
od 500 do20000 € za sve blokirane zaposlene i nezaposlene! Bez HROK-a.
Za cijelu Hrvatsku
Diskrecija zajamčena.


OdgovoriCitiraj
Ana
 Ana
(@Ana)
Gost
Član: prije 2 godine
Objave: 35
 

Hitno mi treba pozajmica od 1500 eura na ruke. U mirovini sam i imam zaštićen rn na koji primam mirovinu.Otplata ne bi bila problem

Hvala

Zadar


OdgovoriCitiraj
Mm
 Mm
(@Mm)
Gost
Član: prije 5 mjeseci
Objave: 2
 

Na koji način se vraća pozajmica?

 

Hvala


OdgovoriCitiraj
Đorđe
 Đorđe
(@Đorđe)
Gost
Član: prije 4 mjeseca
Objave: 5
 

Zanim me pozajmica. Nisam zaposlen, ali nebi bio problem vracat. Ako moze, mozete mi poslat kontakt pa da vam objasnim


OdgovoriCitiraj

Odgovori

Author Name

Author Email

Naziv *

Preview 0 Revisions Saved
Share: