Kredit na ovjeru kod javnog bilježnika

 

Josip
 Josip
(@Josip)
Gost
Član: prije 3 godine
Objave: 1
Topic starter  

Kredit na ovjeru kod javnog bilježnika

Postoje mnoge privatne osobe i kreditne kuće koje nude kredite i pozajmice, neki od njih su prevaranti, neki su nesposobni, a neki su zaista dobri i sposobni ljudi koji Vam mogu pomoći. Jedno je sigurno, a to je da nitko osim nas ne nudi kredit na ovjeru kod javnog bilježnika. Mi to nudimo jer se želimo povezati i želimo surađivati samo s ljudima koji su maksimalno pošteni i posvećeni, ali su naišli na malu zapreku na putu ka vrhu.

U preskakanju te zapreke želimo pomoći i Vama, jer vjerujemo u Vas i znamo da vrijedite. Kredite na ovjeru kod javnog bilježnika je kredit koji Vam dajemo u ugovor kojega sastavlja i nadgleda stručna pravna osoba u obliku javnog bilježnika. Na ovaj način su obje stranke sigurne od prevare, a istovremeno se zakonski obvezuju na poštivanje potpisanog ugovora.

Kredit na ovjeru kod javnog bilježnika dostupan je samo kod nas i otvoreni smo za sve ljude: nezaposlene, poslovne, zaposlene, umirovljene, blokirane… ljude. Javite se na ovaj oglas i novac stiže k Vama POŠTENO, BRZO i LEGALNO.


Citiraj
Tihomir Britvec
 Tihomir Britvec
(@Tihomir Britvec)
Gost
Član: prije 3 godine
Objave: 10
 

Poštovani zanima me iznos od 5000 eura,zaposlen sam na neodređeno,molim da me kontaktirate na 0992396213

Unaprijed hvala!


OdgovoriCitiraj
Bruno
 Bruno
(@Bruno)
Gost
Član: prije 3 godine
Objave: 13
 

Poštovani, kako do pozajmice molim odgovor što prije

 


OdgovoriCitiraj

Odgovori

Author Name

Author Email

Naziv *

Preview 0 Revisions Saved
Share: